woensdag 12 december 2018

HIEP, HIEP, HIEP... AMELIE WERD 4 JAAR!

Hieperdepiep... HOERA! Moffel en Piertje vierden tussen het bezoek van de grootouders en de verjaardag van de Sint door nog een heeeel belangrijk feest: de verjaardag van onze allerliefste Amélie! Wat keek ze erg uit naar haar feest!!!

Amélie mocht plaatsnemen op de verjaardagsstoel, koos haar lievelingskleurtje voor haar prachtige kroon en bracht zelf haar allermooiste ballonnen die haar papa voor haar maakte mee naar de klas. Helaas bleek die niet zo sterk te zijn. Gelukkig kon niets haar feest verpesten!

We telden samen haar verjaardagskaarsjes, zongen de geweldige verjaardagsliedjes, maakten een groot vuurwerk voor Amélie en pasten uiteraard haar mooie kroon.

We eindigden de dag metttt... 4 hele dikke zoenen van iedereen uit de koekeloereklas natuurlijk ;-)! En uiteraard mocht ze ook een mooi feesthoedje kiezen voor op haar feestvarkentje in de klas.

GELUKKIGE VERJAARDAG, LIEVE AMELIE!!!! :-)In ons verjaardagsalbum kan je enkele foto's vinden van het verjaardagsfeestje. Hier kan je de foto's bekijken.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten